Mobiele airco accessoires

Raamafdichting mobiele airco

Een van de grootste nadelen van een mobiele airco is dat de luchtafvoerslang naar buiten moet worden geplaatst, om de warme lucht die de mobiele airco produceert naar buiten te begeleiden. Lees voor de gehele uitleg over de werking van een mobiele airco het volgende artikel: Heeft een mobiele airco onderhoud nodig? Deze warme lucht wordt door de slang afgevoerd naar buiten.  Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de warme lucht en de insecten die in de zomer aanwezig zijn niet door het raam naar binnen komen? Wij bieden u de oplossing namelijk een raamafdichting voor uw mobiele airco. Door het plaatsen van deze raamafdichting zorgt u voor de volgende voordelen.

Voordelen raamafdichting mobiele airco

  • Minder koelverlies in uw gekoelde omgeving door de airlok;
  • Geen insecten die naar binnen komen;
  • Verlaging van de energiekosten, omdat de airco minder hard hoeft te koelen;
  • Gemakkelijk te plaatsen in minder dan 10 minuten.

Temperatuur en luchtvochtigheidsmeter

Niet alleen de temperatuur in uw huis/kamer is belangrijk, uw gezondheid is nog veel belangrijker. Wij raden u een temperatuur en luchtvochtigheidsmeter aan. Veel mensen denken dat een airco zorgt voor verkoudheid of een zere keel. Dit ligt vaak niet aan de airco maar de luchtvochtigheid in uw huis/kamer. Een mobiele airco kan ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid omlaag gaat. Het is dus van belang om de luchtvochtigheid goed in de gaten te houden. Als u snel last heeft van een droge keel door een mobiele airco of snel verkouden raakt kunt u het beste een temperatuur en luchtvochtigheidsmeter aanschaffen. Lees ons artikel ‘’verkoudheid mobiele airco’’ voor meer informatie over dit onderwerp.

Mobiele airco onderdelen

Mobieleaircoaanbieding.nl verkoopt geen mobiele airco onderdelen dit, omdat onze mobiele airco’s een gemiddelde levensduur hebben van tussen de 10 en 12 jaar, indien deze netjes worden onderhouden. Het enige wat u een keer zou moeten doen is het schoonhouden van uw mobiele airco en om de zoveel tijd de filters van de mobiele airco reinigen. lees ons artikel ”Wat is de levensduur van een mobiele airco?” Dit is de reden waarom mobiele airco aanbieding geen mobiele airco onderdelen verkoopt.