Airco installateur

Heb je een airco installateur nodig? Dan ben je bij MobieleAircoAanbieding.nl bij het juiste adres. Wij werken samen met airco installateurs die jou split unit airco voor je kan installeren. Er zijn verschillende airco installateurs, namelijk voor mobiele airco’s en voor split units. Een mobiele airco kun je eenvoudig zelf installeren, maar een split unit mag je niet installeren zonder STEK-diploma.

Of je nou opzoek bent naar een airco installateur Rotterdam, Amsterdam of in midden Nederland. Bij MobieleAircoAanbieding.nl kun je door heel Nederland uw airco laten installeren door een airco installateur. Zoek je dus een installateur uit Rotterdam, dan kun je zeker bij ons terecht.

Airconditioning installateurs

Er zijn verschillende airconditioning installateurs. Er zijn mensen die airconditionings voor je monteren, maar het in bedrijf stellen uitbesteden aan een STEK erkend bedrijf. Er zijn ook airconditioning installateurs die het totaal pakket voor je uitvoeren. Bij MobieleAircoAanbieding.nl is het totaal pakket voor montage en installatie beschikbaar voor iedereen.

De airconditioning installateurs maken een afspraak voor de installatie van de airconditioning bij jou thuis. Deze afspraak wordt in overleg met jou gemaakt en wij beginnen alvast met de voorbereidende werkzaamheden. Ook wordt de split unit en materiaal na het bestellen, alvast naar je verzonden. Zo kan er gelijk extra gecontroleerd worden of alles in huis is en/of de airconditioning installateur nog iets extra’s mee kan nemen.

De airco installateur zorgt ervoor dat jou airco naar uw wens wordt geïnstalleerd. Ook geeft de airco installateur advies over de plaats van de airco, zodat deze kan voorzien van haar optimale koelcapaciteit. Wanneer de airco is geïnstalleerd en het werk van de airco installateur erop zit kan de airco voor jou worden onderhouden.

Airconditioning onderhoud

Na het monteren van de airconditioning zit het werk van de installateur er nog niet op. Wij zouden ook graag je airconditioning onderhoud willen verrichten. Het onderhouden van uw airconditioner is zeer belangrijk. Ook kunnen wij je een langere en betere garantie bieden, wanneer u de split unit door ons laat onderhouden.

Je krijgt geen 5 maar zelfs 6 jaar standaard garantie! Wanneer wij het jaarlijks onderhoud voor jou mogen uitvoeren, krijg je 7 jaar garantie. Zo ben je in ieder geval verzekerd dat jou airconditioning  de komende 7 jaar gewoon lekker blijft koelen.

Mocht je andere vragen hebben over de installatie of de ‘’airconditioning onderhoud’’ neem dan snel contact met ons op!