Airco split unit kopen

Je overweegt om een airco split unit te gaan kopen? Dan bent u bij MobieleAircoAanbieding.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten airco split units beschikbaar in ons assortiment. Het is daarom verstandig om eerst te berekenen, hoeveel koelmorgen jou woon of slaapkamer nodig heeft. Zo kom je erachter welk koelvermogen je nodig hebt, voordat je een airco split unit gaat kopen.

Je kunt namelijk een airco split unit kopen met veel vermogen of weinig vermogen. Het is zonde als je een airco split unit aanschaft die of te zwak is of teveel capaciteit beschikt. Dit is namelijk zonde van jou portemonnee. Bekijk onze verschillende airco split units!

Split unit airco zelf installeren

Split unit airco kopen

Nu je weet welk koelvermogen je nodig hebt is het belangrijk om te weten wat u precies wilt doen met uw split unit airco. Het is belangrijk om over de volgende punten na te denken, voordat u een split unit airco gaat kopen:

  • Welke opties wil ik op mijn split unit airco? Wilt u bijvoorbeeld een split unit airco kopen met of zonder WIFI module;
  • Ga ik een split unit airco kopen en zelf installeren?
  • Hoe verricht ik onderhoud aan mijn airco split unit?

Een WIFI module heeft het voordeel dat je de split unit met jou telefoon gemakkelijk kan bedienen. Echter heeft een WIFI module vaak een meerprijs van €100,- tot €150,-. Het is dus de vraag of je het nodig vindt om een WIFI module aan te schaffen voor het kopen van de split unit airco. Mocht je houden van comfort en technologie? Dan is een WIFI module een uitstekende optie, als je een split unit airco gaat kopen.

Airco kopen en laten installeren

Een airco kopen en zelf installeren is niet eenvoudig. Je moet namelijk beschikken over de juiste technische kennis en bent verplicht een STEK-certificaat te hebben. Wel kan je ervoor kiezen om de installatie zelf te doen en het in bedrijfstellen door een STEK erkend bedrijf te laten doen. Nu hoor ik je denken hoe zit het met de garantie? Er wordt garantie gegeven bij het kopen van een airco split unit. Alleen als je het onderhoud door het bedrijf laat uitvoeren wordt deze garantie gratis verlengd. 

Als je een airco split unit gaat kopen zijn de bovenstaande punten belangrijk om over na te denken. Ga je een airco kopen en zelf installeren of laat je dit doen door een vakkundig bedrijf. Neem je een WIFI module en wat voor onderhoud moet ik verrichten? Deze vragen beantwoorden wij graag voor je. Neem contact op met ons!