Mobiele airco huren

Bij mobieleaircoaanbieding.nl is het ook mogelijk mobiele airco’s zakelijk te huren. Voor uzelf en uw personeel is het zeer belangrijk om de juiste temperatuur in uw bedrijfsruimte te waarborgen. Dit zorgt voor een betere tevredenheid  en betere werkomstandigheden voor uw personeel,  tijdens de warme dagen in ons land. Wij willen u graag ontzorgen op het gebied van temperatuur. U hoeft geen  mobiele airco’s op te slaan en de mobiele airco’s zullen geleverd worden vanaf een bepaalde buitentemperatuur. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte ook in de warme dagen van de ideale temperatuur wordt voorzien. Hoe wij dit doen?

  • U sluit bij ons een contract af van een jaar;
  • Er wordt een maandelijks bedrag afgesloten, dit is afhankelijk van het aantal mobiele airco’s die nodig zijn om uw bedrijfsruimte te koelen;
  • Wij behouden een minimale temperatuur in uw bedrijfsruimte;
  • Kosten voor het leveren en ophalen van de mobiele airco’s zitten bij de prijs inbegrepen.

Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bedrijfsruimte temperatuur tijdens de warme dagen.

Voor meer informatie over onze mobiele airco aanbieding neem dan gerust contact met ons op! 

Mobiele airco huren particulier

De huur van een mobiele airco als particulier is op een andere manier bij ons geregeld.  U kunt bij ons twee verschillende mobiele airco’s huren, zo hebben wij een slaapkamer model en een woonkamer model. Voor de keuze van het model is het belangrijk om het aantal m3 te weten van de ruimte die u graag zou willen koelen. U kunt in het artikel ”berekening koelvermogen airco” lezen welke mobiele airco het beste bij u past. . Veel concurrenten bieden verschillende verhuur diensten aan voor mobiele airco’s zoals huur mobiele airco  en mobiele airco te huur. Wat het verschil is tussen ons en onze concurrenten is onze service. Wij plaatsen uw mobiele airco voor u op de juiste plek en stellen deze op de door u gewenste manier in. Ook kunnen wij u voorzien van raamafdichting voor de mobiele airco en leveren wij een luchtvochtigheidsmeter mee, zodat u niet verkouden of ziek wordt en de juiste luchtvochtigheid in uw huis ervaart. Voor meer informatie zie ons artikel : Wat te doen tegen verkoudheid door een mobiele airco?

Hoe gaat onze mobiele airco huren als particulier in werking?

  • Wij bekijken met u het aantal m3 en bieden u de beste mobiele airco te huur aan;
  • Wij bieden een mobiele airco te huur aan, u kunt ervoor kiezen deze op te halen of door ons te laten leveren bij u thuis;
  • Bij aflevering installeren wij de mobiele airco aanbieding voor u naar uw wensen;
  • U ondertekend een contract voor de ‘’ huur mobiele airco ’’ voor het aantal weken dat u de mobiele airco wilt huren (minimale huurtijd is drie weken) ;
  • U heeft het lekker koel thuis.
De kosten voor het huren van onze Inventor Chilly bedraagt €50,00 per week met een minimale afname van 3 weken. Er wordt nog eens €50,00 borg gevraagd voor de Inventor Chilly. Bij afname van de mobiele airco voor 4 weken betaald u €40,00 per week. Wij verhuren de mobiele airco alleen binnen een straal van 15 kilometer. Mocht u verder weg wonen dan zullen er extra vervoerskosten in rekening worden gebracht.
 

Wilt u meer informatie over de huur mobiele airco als particulier? Neem dan gerust contact met ons op! 

Het is voor u handig om te weten hoeveel koelvermogen een mobiele airco nodig heeft en/of u bijvoorbeeld de mobiele airco moet bijvullen? Als u wilt weten hoeveel koelvermogen u nodig heeft om uw ruimte te koelen lees dan ons artikel: Hoeveel koelvermogen heeft mijn mobiele airco nodig?

MobieleAircoAanbieding.nl zorgt zelf voor het onderhoud en het bijvullen van de mobiele airco (mocht dit nodig zijn). Wilt u meer informatie over het bijvullen van een mobiele airco lees dan ons artikel: Moet je een mobiele airco bijvullen?