Mobiele airco Slaapkamer

Wij bieden u de beste mobiele airco die u kunt kopen voor in de slaapkamer. Onze slaapkamermodel airco is perfect voor het verkoelen van uw slaapkamer. Het hoofddoel voor ons is het  zo compact mogelijk maken van de mobiele airco, zodat deze niet teveel ruimte inneemt van uw slaapkamer. De beste mobiele airco voor in de slaapkamer is ook gemakkelijk te verplaatsen door haar gewicht. Het slaapkamermodel is ook gemakkelijk te installeren. U plaats de mobiele airco in uw kamer in de buurt van uw raam, zorgt ervoor dat de slang van de mobiele airco naar buiten hangt en zet uw mobiele airco aan. U kunt op deze pagina een mobiele airco kopen voor in de slaapkamer of een mobiele airco kopen voor in uw gehele woonkamer. Via het volgende artikel ”berekening koelvermogen airco” kunt u berekenen hoeveel koelvermogen uw mobiele airco voor uw slaapkamer nodig heeft!

Nu hoor ik u denken, maar het raam staat nu toch open? Gaat de koelte niet verloren? Komen er geen insecten binnen? U zal ervoor moeten zorgen dat u het raam op een minimale stand open houdt voor de slang van de beste mobiele airco voor in de slaapkamer. Wat betreft de insecten ? U kunt bij ons een raamafdichting kopen. Zo verliest u geen koelte en krijgt u geen insecten binnen! 

Losstaande airco kopen?

U kunt bij ons alleen een losstaande airco kopen. Mobieleaircoaanbieding.nl heeft zich gericht op het verkopen en verhuren van losstaande mobiele airco’s. Om onze scherpe prijs/kwaliteit verhouding te waarborgen hebben wij ons assortiment zo klein mogelijk gehouden voor u. Dit is de reden waarom u bij Mobieleaircoaanbieding.nl alleen een losstaande airco kopen.

Mobiele airco slaapkamer met slang kopen?

Dit is een vraag die wij vaak krijgen, waarom zou u een mobiele airco met slang kopen als het ook mogelijk is om een mobiele airco zonder slang te kopen? Er zijn veel aanbieders die een mobiele airco aanbieden zonder slang. Jammer genoeg zijn dit vaak niet meer dan ventilatoren. Ik zal u uitleggen hoe dit precies zit. Mobiele airco’s zuigen warme lucht aan in de ruimtes waar de mobiele airco’s geplaatst zijn. Die warme lucht wordt daarna naar een warmtewisselaar in de mobiele airco geleid. In deze warmtewisselaar zit koelvloeistof die zorgt dat de warme lucht gekoeld wordt. De mobiele airco blaast nu koude lucht, maar waar laat de mobiele airco de warme lucht? Deze voert de mobiele airco via de slang naar buiten. Wanneer er geen slang aangesloten zit aan een mobiele airco spreken we vaak over ventilatoren en/of ”aircoolers” die alleen lucht verplaatsen. Daarom kunt u beter een mobiele airco met slang kopen dan een zogeheten ”aircooler” voor in uw slaapkamer.

Er zijn een aantal specificaties van een mobiele airco, die handig zijn voor u om te weten bijvoorbeeld de installatie. De installatie van onze mobiele airco aanbieding is vrij eenvoudig. Een mobiele airco is voorzien van een plug en play functie. Lees ons artikel: Hoe installeer je een mobiele airco? Om meer te weten te komen over de installatie van een mobiele airco. Het is ook van belang om te weten hoe lang uw mobiele airco mee gaat lees daarom ons artikel: Wat is de levensduur van een mobiele airco? Heeft u nog vragen over het onderhoud van de mobiele airco? Lees dan ons artikel Heeft een mobiele airco onderhoud nodig?