Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Bodhi en Jamilla en samen zijn wij een jong en enthousiast team dat zich richt op service en de verkoop van kwaliteitsproducten via onze webshop Mobieleaircoaanbieding.nl.

Bodhi en Jamilla

Hoe ontstond het idee?

Zomer 2019 was een mooie maar vooral warme zomer, super toch? Maar een warme slaap- of woonkamer is minder prettig, na heel wat slapeloze nachten besloten we dan toch samen: we willen een airco. 

Maar wij waren te laat, want niet alleen wij wilden vorig jaar nog in het heetst van de zomer een airco hebben, de rest van Nederland was ook opzoek. Bijna overal waren ze uitverkocht en was de keus nog maar minimaal. 

Het afgelopen jaar hebben wij ons daarom bezig gehouden met het vinden van de juiste airco die moest voldoen aan een aantal van onze eisen. Een krachtige airco met een sterk vermogen aan koelcapaciteit, eenvoudig te bedienen en een mooi design, hij staat immers de hele zomer in je woon- of slaapkamer toch? 

Na een flinke zoektocht hebben we hem dan eindelijk gevonden, maar waarom zouden wij deze mobiele airco alleen voor ons zelf houden? En de informatie die wij in het afgelopen jaar hebben verzameld niet met andere mensen delen? 

Met trots kunnen wij nu ook de Inventor Chilly aan jullie aanbieden. Een krachtige airco van een sterk merk. 

Ons eigen busje

Wij vervoeren de meeste mobiele airco’s zelf met ons eigen gekochte busje. Zo kunnen wij garanderen dat de mobiele airco’s in goede orde worden ontvangen en op de juiste manier worden getransporteerd. Ook kunnen wij zo onze lach laten zien en uitleg geven over de installatie van onze mobiele airco’s. Verder werken wij met verschillende partijen van transporteurs, die op de hoogte zijn gesteld met het op de juiste manier vervoeren van onze mobiele airco’s. Zie jij ons voorbij komen zwaai dan gerust!

www.mobieleaircoaanbieding.nl