Wat is de levensduur van een mobiele airco?

De mobiele airco levensduur ligt tussen de 10 en 15 jaar. De mobiele airco levensduur is vrij lang, alleen moet u ervoor zorgen dat u zich aan bepaalde onderhoudsdiensten houdt. Het kan zijn dat als u geen onderhoud verricht op uw mobiele airco deze na vier a vijf seizoenen defect raakt. In het volgende kopje leest u op welke manier u de mobiele airco moet onderhouden om een langere levensduur te waarborgen.

Levensduur mobiele airco verlengen

Zoals hierboven genoemd is er voor een langere levensduur van uw mobiele airco onderhoud nodig. Het volgende onderhoud is nodig om de levensduur van de mobiele airco te verlengen:

  • Houd de mobiele airco schoon en zorg voor periodiek onderhoud;
  • Schaf de juiste mobiele airco aan, hiermee bedoelen wij met het juiste koelvermogen;
  • Probeer het te vaak verplaatsen van een mobiele airco te voorkomen;
  • Zorg ervoor dat u uw mobiele airco niet in een ruimte plaatst waar veel stof aanwezig is.

De gemiddelde levensduur airco

De ‘ levensduur mobiele airco ‘ is dus sterk afhankelijk of u het bovengenoemde onderhoud verricht . U kunt de levensduur mobiele airco dus sterk bevorderen door vooral de mobiele airco schoon te houden. Dit is het belangrijkste deel van het onderhoud van een mobiele airco. Door het schoonhouden wordt ‘’ de gemiddelde levensduur airco ‘’ sterk verhoogt. Wij kunnen u niet garanderen van de levensduur van uw airco. Wel zit er op iedere mobiele airco aanbieding twee jaar fabrieksgarantie, wanneer u deze redelijk onderhoud. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Antwoorden over de levensduur mobiele airco

De gemiddelde levensduur airco bij goed onderhoud 
-Tussen de 10 en 15 jaar.

De mobiele airco levensduur bij minder goed onderhoud
-Tussen de vier en vijf seizoenen.