Wat te doen tegen verkoudheid door een mobiele airco?

Een mobiele airco kan er eigenlijk niet voor zorgen dat u verkouden en/of ziek wordt, maar mocht u al verkouden zijn dan kan het zijn dat het virus zich sneller verspreid. Het kan wel voorkomen dat u een zere keel krijgt en/of daardoor moet gaan hoesten. Dit heeft vooral te maken met de verandering van de luchtvochtigheid in de ruimte. Lees ons artikel: Welke voordelen heeft een mobiele airco op de luchtvochtigheid? Het fabeltje ‘’ verkouden van airco ‘’ is bij deze voor u ontmaskerd. Hetzelfde geldt wanneer u van een gekoelde kamer naar buiten gaat tijdens de warme zomerdagen. U wordt hier dus niet verkouden van, maar het virus kan door de temperatuurwisseling wel sneller worden verspreid. In de zomer is het natuurlijk niet gebruikelijk dat u verkouden bent dus de kans op verkoudheid is bijna niet aanwezig. Toch zeggen mensen dat het onderwerp ‘’ verkouden van airco ‘’ wel degelijk aanwezig. Lees daarom wat u kunt doen tegen airco verkoudheid. Mocht u meer willen weten over de luchtvochtigheid in de kamer bekijk dan ons artikel luchtvochtigheid airco. Het antwoord op ‘’’kan airco verkoudheid veroorzaken ‘’ is dus nee, normaal gesproken niet, maar mocht dit toch voorkomen lees dan het kopje ‘’ wat te doen tegen airco verkoudheid ‘’.

Wat te doen tegen airco verkoudheid?

Wat te doen tegen airco verkoudheid? Dit is een vraag die veel mensen stellen. Je wordt dus niet verkouden van de mobiele airco aanbieding. Het kan jammer genoeg wel zijn dat u gevoelig bent voor een lagere luchtvochtigheid. Dit kan ervoor zorgen dat u schrale keel krijgt. Hoe kunt u dit voorkomen? Dit is redelijk makkelijk te voorkomen door een luchtvochtigheidsmeter aan te schaffen. Bekijk onze luchtvochtigheidsmeter!

Het kan ook zijn dat u last heeft van hooikoorts. Een mobiele airco kan u erg helpen om hier minder last van te krijgen. De filters die in de mobiele airco zijn geinstalleerd zorgen ervoor dat het stof en de pollen die in de lucht zweven worden opgenomen, wanneer een mobiele airco niet goed onderhouden wordt kan het zijn dat deze filters verstopt raken. Zorg er daarom ook goed voor dat u de filters van de mobiele airco op tijd schoonmaakt. Voor meer informatie lees ons artikel: Heeft een mobiele airco onderhoud nodig?

Antwoorden over kan een airco verkoudheid veroorzaken

  • Kan airco verkoudheid veroorzaken? Nee, maar een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor een zere keel;
  • Wat te doen tegen airco verkoudheid? Filters van de mobiele airco goed schoonhouden;
  • Verkouden van airco? Dit is dus onmogelijk als de filters schoon zijn en de luchtvochtigheid niet te ver beneden niveau raakt.
Verkoudheid door mobiele airco