Wat zijn de voordelen van een mobiele airco?

Het is voor ons belangrijk is dat u niet alleen een voordelige mobiele airco koopt, maar de juiste airco koopt. U weet welke voordelen en nadelen er aan een mobiele airco hangen. Wij bieden u een voordelige mobiele airco aan die u in al uw wensen en behoeften zal voldoen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat u genoeg informatie heeft verkregen over een mobiele airco. Bekijk na het lezen van ons artikel onze mobiele airco aanbieding. Er bestaat ook nog iets als een vloermodel airco ook het ‘’ voordeel vloermodel airco ‘’ wordt in dit artikel aan het licht gebracht.

Voordelen mobiele airco

  1. Eenvoudig te verplaatsen. Een van de belangrijkste voordelen van een mobiele airco is dat hij verplaatsbaar is. Doormiddel van de wieltjes die onder de mobiele airco zijn geplaatst kunt u deze gemakkelijk verplaatsen.
  2. Geen installatie. De installatie van een mobiele airco is anders dan bij een gewone airco. Bij een gewone airco dient u een installateur in te huren. Bij een mobiele airco zet u hem neer, hangt de slang naar buiten en zet de mobiele airco aan.
  3. De lage prijs van de mobiele airco in vergelijking met een vloermodel airco en een split unit.
  4. Een mobiele airco zorgt voor schone lucht in uw huis. Door de filters die in de mobiele airco zijn geplaatst zorgt de airco voor schone lucht.
  5. Makkelijk op te bergen.
  6. De meeste mobiele airco’s hebben dezelfde verkoeling als een split-unit.

Mocht u meer informatie willen verkrijgen over de voordelen van onze mobiele airco aanbieding en de luchtvochtigheid: ”Welke voordelen heeft een mobiele airco op de luchtvochtigheid?”.

Als u meer informatie over het onderwerp ‘’ voordelen mobiele airco ‘’ neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen airco (split-unit)

De voordelen van een airco (split-unit) zijn in principe dezelfde voordelen als een mobiele airco heeft. Alleen kunt u de airco (split-unit) niet verplaatsen. Een van de andere voordelen die een airco heeft is dat deze vaak kan verwarmen en vaak een groter koelbereik heeft. Wat een nadeel is aan een airco is dat deze geïnstalleerd moet worden en er veel hogere aanschafkosten aanhangen. Dan is er nog iets als een vloermodel airco in het onderstaande artikel ‘’ voordeel vloermodel airco ‘’ .

Voordeel vloermodel airco

Een vloermodel airco heeft eigenlijk dezelfde werking als een mobiele airco. Alleen zit deze vast gemonteerd op dezelfde manier als een radiateur. Je kan het vloermodel niet verplaatsen, omdat deze vast is gemonteerd op de plek. Wel kan een vloermodel airco afhankelijk van de kwaliteit meer koelen. Als u hele hoge muren in bijvoorbeeld een kantoorpand heeft en een behoorlijk oppervlakte moet koelen, kan een goede kwalitatieve vloermodel airco helpen. Wel is de prijs van een vloermodel airco vele malen hoger en zal u de installatiekosten ook moeten betalen. U zult ook aan het vloermodel regelmatig onderhoud moeten verrichten.

Lees het artikel: Heeft een mobiele airco onderhoud nodig? De voordelen mobiele airco zijn groter dan de voordelen voor het vloermodel. Het is wel zo dat de split-unit en/of het vloermodel een grotere oppervlakte kan koelen, wanneer deze van goede kwaliteit is.

Mobiele airco kopen